18 november 2014

Inspiration 14 i Kalmar, en toppendag

 
Jag och ett flertal medarbetare åkte till Kalmar för att vara med om Inspiration 2014. Dagen talare var Robert Gustafsson, Magdalena Forsberg, Nisse Simonsson, Pia Johansson, Jörgen Oom och Anna-Lena Bergelin (fd Brundin).
Anna-Lena Bergelin (fd Brundin) var dagens konferencier och hälsade välkomna. Trevligt nog sjöng hon två sånger under dagen, Stackars Jean och Padam Padam.
Hon hälsade välkomna och introducerade sen Nisse Simonsson som berättade om hjärnan, kosthållning och drog en del roliga skrönor från sitt tidigare yrke som hjärnkirurg.
Efter fikat var det dags för Katarina Hultling. Hennes föredrag handlade on att tackla livskriser och hon berättade om bröstcancer och hur hon tacklat sin sjukdom. Positivt och berörande.
Magdalena Forsberg berättade om sin karriär om vikten att sätta upp mål och delmål, om att vinna och misslyckas, att lära sig av erfarenheter.
Vi intog på stående fot en lättlunch och sen kom Pia Johansson upp på scenen och höll ett mycket roligt föredrag om kommunikation och improvisation. Hon tog upp flera ur publiken som fick samarbeta och improvisera på ett skojigt sätt.
Jörgen Oom föreläste om motivation och teamwork. Med humor och god berättarteknik så gav han flera tankeställare.
Robert Gustafsson avslutade och berättade om sitt liv. Hur och varför han börjat som underhållare och skådespelare.
Det var alla föredragshållare i toppklass som gav oss en riktig toppendag. Mycket att begrunda, mycket humor som bottnade i allvar.










Inga kommentarer: