30 april 2017

De prisades som årets serviceföretag - Spelning på Handelns Dag

De prisades som årets serviceföretag
De prisades som årets serviceföretag
VÄSTERVIK Årets serviceperson jobbar i en liten butik nära kunderna. Årets serviceföretag hjälper till att ta fram det bästa hos sina kunder. Vinnarna avslöjades under lördagens firande av Den lokala handelns dag på Stora torget i Västervik.

Mitt på torget i publiken står ett gäng frisörer och det går nästan att ana att de är här av en anledning.

– Motiveringen som är skriven av Elisabeth Lindhom lyder " Alltid trevligt bemötande och hjälp med idéer för att få fram det bästa för just mig." Välkomna upp på scenen! People! säger Tobias Ahlstedt.

Peoples frisörer kommer upp på scenen och får ta emot ett gemensamt diplom. Efteråt samlas de på torget. Peoples ägare Marie Sevlidis föräldrar är på plats och fotograferar hela gänget.

– Det känns jättekul, särskilt eftersom det är folket som har röstat. Det är det finaste priset man kan få, säger Marie Sevlidis.

Under prisceremonin får också Christoffer Gustavsson på Kjell & company ta emot utmärkelsen årets serviceperson.

– Den som har motiverat har skrivit "Varmhjärtad, välkomnande och serviceminded person som bjuder på det lilla extra. En butik som skapar en trevlig hemkänsla", säger Tobias Ahlstedt.

– Det är fantastiskt roligt, det var inget jag väntade mig. Butiken är så lite så vi jobbar väldigt nära kunderna, säger Christoffer Gustavsson efteråt.

Det finns redan planer för firandet av Den lokala handelns dag även nästa år.

– Mattias Olsson på Xtrabonusoch jag har smitt planer inför det här året. Men vi kommer att utveckla det ännu mer till nästa år så att vi har fler saker att rösta på, säger Tobias Ahlstedt.

Därefter tar Janne Näsström över rådhustrappan och bjuder på en magisk show.

Inga kommentarer: