08 september 2015

Bra start för Open stage - Västervikstidningen

Bra start för Open stage
I fredags var det premiär för Open stage på Hotell Fängelset i Västervik. Initiativtagarna Ulf Ebegård och Ylva Zanton är mycket nöjda med starten. Responsen blev större än de väntat sig.
- Det blev riktigt bra! Det kom mycket folk, cirka 100 personer. Och musikutbudet var brett och av god kvalitet, säger Ulf Ebegård. Under premiärkvällen bjöds bland annat på visa, jazz, rock, klassisk gitarr och a capellasång. Först ut att äntra scenen var trubaduren Per Malmborg, därefter följde Evelyn Wimarsson, Ylva Zanton, Ulf Ebegård, Carl-Fredrik Ahlstedt, Nanna Walderhaug, Erik Ström, Pethra Norlind, Roger Mörk, Björn Segerberg och Lars-Göran Gunnarsson. - Kvällen avslutades med jam med flera duktiga musiker, däribland Tomas Mögel Karlsson, berättar Ulf Ebegård. Nästa konsert planeras till den 2 oktober.
Grundiden med "open stage" går ut på att det är fritt fram för den som känner sig manad att ställa sig på scenen och framföra ett eller ett par musiknummer. Det är dock bra att i förväg eller väl på plats anmäla sig till arrangörerna som allt eftersom försöker göra i ordning ett lämpligt spelschema.


Inga kommentarer: